Szombaton és vasárnap is mossák az Erzsébet hidat

Lemossák az Erzsébet hidat

Ma reggeltől 13:30-ig részleges lezárásra került az Erszébet-híd Pestre vezető oldala a híd lemosása miatt. Holnap délelőtt ugyanez fog történni a híd túloldalán, a Budára vezető oldalon. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. kéri a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a tisztítás munkaterületén!

Bízunk benne, hogy hamarosan a tavaszi esőzések is hozzásegítenek a híd tisztán tartásához, nagyon ránk férne már a csapadék!

Lemossák az Erzsébet hidat
Budapest, 2019. március 16. Mossa az Erzsébet híd korlátját a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozója 2019. március 16-án. MTI/Mohai Balázs

Borítón: Budapest, 2019. március 16. Mossa az Erzsébet híd korlátját a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozója 2019. március 16-án. MTI/Mohai Balázs

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →