Elszállították a Széchenyi fürdő közelében talált világháborús gránátokat

Széchenyi Fürdő

Budapest, 2019. március 9., szombat (MTI) – Elszállították a Budapest XIV. kerületében, a Széchenyi fürdő közelében talált világháborús gránátokat megsemmisítésre – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szombat délután az MTI-vel.

Markovics Zita elmondta: 17 különböző gyártmányú és típusú második világháborús gránátot találtak, köztük aknavető és kézigránátokat, kilőtt állapotban.
Rendőri felvezetéssel elszállították a gránátokat a honvédségi központi gyűjtőhelyére, ahol megsemmisítik – tette hozzá.
A Budapesti Közlekedési Központ korábban a Facebook-oldalán azt írta, hogy az Állatkerti körutat a Gundel Károly út és a Kós Károly sétány között kellett lezárni a tűzszerészi munkák idejére. A korlátozás érintette a 72-es trolibusz útvonalát, de a járat újra a menetrend szerint közlekedik.

bszg \ bti \ sag

MTI 2019. március 9., szombat 17:28

A kép illusztráció!

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →