Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

Keleti pályaudvar

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) – Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart karbantartás miatt – közölte a MÁV pénteken Facebook-oldalán.

A tájékoztatás szerint a május 13-tól 26-ig tartó munkálatok idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át, más állomásokat érintő módosítások is várhatóak.
A két hét alatt olyan karbantartásokat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani. “A beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága” – írták.
A forgalomszervezéssel kapcsolatban még tartanak az egyeztetések, a menetrendi változásokról tájékoztatják az utasokat – közölte a MÁV.

bkdi \ bri \ gry

MTI 2019. február 22., péntek 20:47

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →