Metszik a szőlőt a villányi borvidéken

DSOKI20190212009

A villányi borvidék hamarosan zöldbe borul, de előtte metszeni kell. A levágott szőlővenyige gyújtósnak és grillezéshez is kiváló. Hamarosan itt a tavasz, az első madárcsicsergések meghozzák a szőlőrügyeket. Ahhoz azonban, hogy a poharunkba kiváló minőségű bor kerülhessen, még sok a tennivaló! A bor itt kezdődik!

DSOKI20190212014
Villány, 2019. február 12. Munkások metszik a szőlőt a villányi borvidéken Villány közelében 2019. február 12-én. MTI/Sóki Tamás

Borítón: Villány, 2019. február 12. Munkások metszik a szőlőt a villányi borvidéken Villány közelében 2019. február 12-én. MTI/Sóki Tamás

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük