A Google+ megszűnik, de a Gmail marad!

Google Plus (G+)

Sorban küldi ki a Google az emaileket G+ felhasználóinak, mely szerint április 2-től megszűnik a Google+ fiókunk. Ezt sokan összekeverik a gmail fiókkal. Mindenki nyugodjon meg! Senki email címe és google fiókja nem fog megszűnni, a megszűnés csak a Google közösségi oldal felhasználóit érinti!

Aki használta valaha a Google+ nevű közösségi oldalt, ott létre kellett hozni a már létező google fiókjával egy Google+ fiókot. Aki soha nem használta és azt sem tudja, mi az a Google+ (röviden G+), őt semmilyen változás nem fogja érinteni!

Vagyis a Gmail nem szűnik meg! Mindenkinek marad ugyanaz az email címe, ami eddig volt, hiszen a Gmail és a Google+ nem ugyanaz! Új email címre semmi szükség, ami a Gmail-t illeti, marad minden a régi!

A Google nem először próbált meg saját közösségi oldalt szembeállítani a Facebookkal, 2004-től 2014-ig Orkut néven működtetett hasonlót, de sajnos sem az Orkut, sem a Google+ nem jött be. Úgy néz ki, hogy a közösség oldal fejlesztésébe fektetett energiát mostantól egy másik saját termékük, a Youtube felületén kívánják érvényesíteni.

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →