Jövő héten indul a következő gyermekvasutas-tanfolyam

Gyermekvasút

Budapest, 2019. január 27., vasárnap (MTI) – Még várják a jelentkezőket a jövő héten induló gyermekvasutas-tanfolyamra – hangzott el az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A csatorna tudósítója a Gyermekvasút nyílt napjáról bejelentkezve elmondta: a gyermekvasútnak 500 aktív tagja van. A következő tanfolyam február 2-án indul.

Váczi Viktor, a Gyermekvasút sajtóreferense elmondta, a vasútnál dolgozó felnőtt kollégák mintegy fele is gyermekvasutasként kezdte pályafutását. Azt is elmondta, hogy a kisebb gyermekek általában a vonaton szeretnek szolgálatot teljesíteni, míg a nagyobbak a forgalmi irodában dolgoznak szívesebben.

Gyermekvasutasnak a 4., 5. és 6. osztályos jó tanulók jelentkezhetnek a www.gyermekvasut.hu oldalon. Az orvosi alkalmassági vizsgálaton is meg kell felelniük, és a szülő és az iskola ajánlására is szükség van – közölte a sajtóreferens.

bkdi \ bki \ bhi

MTI 2019. január 27., vasárnap 10:52

A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →