2019 első újszülött babái Budapesten és Miskolcon születtek, mindketten lányok (fotóval frissítve!)

Miskolcon éjfél után nyolc perccel született az első vidéki baba – és egyben az ország első idei újszülöttje

Miskolc, 2019. január 1., kedd (MTI) – Miskolcon éjfél után nyolc perccel született 2019 első újszülöttje vidéken.

Leveleki József, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülész orvosa az MTI-nek elmondta: a kislányt a Vanda nevet kapta.
A baba édesanyja első gyermeke.
Vanda természetes úton, spontán szüléssel jött világra, 47 centiméterrel és 2350 grammal.

Fotó Vandáról <3

Miskolc, 2019. január 1. Az új év első vidéki újszülöttje, Sinka Vanda a Borsod Abaúj Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészetén 2019. január 1-jén. Vanda természetes úton, spontán szüléssel jött világra, 47 centiméterrel és 2350 grammal. MTI/Vajda János

Idén kislány lett az első fővárosi újszülött is

    Budapest, 2019. január 1., kedd (MTI) – Idén kislány lett az első fővárosi újszülött; 2019 első budapesti babája a Honvédkórházban született.

    Az intézmény kedd reggeli tájékoztatása szerint a kislány a Vilma nevet kapta.
    A kislány 2 óra 55 perckor 54 centiméterrel és 3870 grammal jött világra.
    Vilma édesanyja első gyermeke.
    A fővárosi állami intézmények szülészetei közül másutt is született gyermek az új év első napján, de az év első két órájában idén nem.

Borítókép: illusztráció

Jó egészséget, és hosszú, boldog életet kívánunk mindkét csöppségnek és anyukájuknak, és mindenkinek, aki ma, holnap, holnapután, idén, vagy bármikor születik, és azoknak is, akik korábban születtek <3 (a szerkesztőség)

About Vidi Rita

Az ihirek.hu megálmodója, elindítója vagyok, néhány oldalt én magam is adminisztrálok. Legfőbb küldetésemnek azt tekintem, hogy új kultúrát teremtsünk az információs dzsungelben, és segítsünk minél többeknek visszatalálni arra az ösvényre, ami vezet is valahová. Ezért csinálom az ihirek.hu-t, hogy ezt a visszatalálás élményt minél többen megtapasztalják.

View all posts by Vidi Rita →